Uppdatering om sophanteringen från Fastighetsägarna Stockholm

Tyvärr är det fortfarande störningar i avfallshanteringen i delar av Stockholm. Situationen blir bättre i takt med att entreprnörerna kommer ikapp. Se nedan info från Fastighetsägarna Stockholm.

Uppdatering om sophantering

Som många fastighetsägare har erfarit och tyvärr fortfarande erfar, råder störningar i avfallshanteringen i delar av Stockholm. Situationen förbättras i takt med att nya miljöarbetare får kunskap om rutiner och bidrar till att entreprenören kommer i kapp.

Krister Schultz, vd på Stockholm Vatten och Avfall, har skrivit ett brev som vänder sig till alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholms stad. Klicka på länken nedan för att läsa brevet.

Vi på Fastighetsägarna Stockholm för en löpande dialog med Stockholm Vatten och Avfall (SVOA) där fokus ligger på att hitta konkreta lösningar för den akuta situationen. Med det kommer också att behövas ett arbete med att skapa långsiktiga spelregler som tar sikte på ett system med en smart och smidig avfallshantering som fungerar i alla led.

Information uppdateras löpande och det är viktigt att du som fastighetsägare håller dig uppdaterad via Stockholm Vatten och Avfalls hemsida.

Läs mer om driftstörningarna på Stockholm Vatten och Avfalls hemsida